diumenge, 29 d’octubre del 2023

Fotografies de la setmana (23 al 29 d'octubre de 2023)

Dilluns 23 d'octubre: la setmana començava amb temps una mica variable, amb força núvols, algunes clarianes, i sense precipitacions. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 24 d'octubre: el pas d'un front a la nit va deixar alguns ruixats, el dia però va ser assolellat i amb vent moderat de mestral. Imatge al migdia a Calaf:


Dimecres 25 d'octubre: temps una mica variable amb força núvols alts i mitjos però sense precipitació. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 26 d'octubre: va continuar el temps variable amb intervals de núvols al llarg del dia i ruixats febles al vespre. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 27 d'octubre: temps en general tranquil amb sol, alguns núvols cap al nord, i amb vent moderat de mestral. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 28 d'octubre: nova jornada dominada pel temps estable amb sol, alguns núvols no massa importants, vent fluix i ambient fresc. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 29 d'octubre: el dia ha estat tranquil, amb sol i bandes de núvols prims, i amb vent fluix i temperatura més alta. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada