diumenge, 22 d’octubre del 2023

Fotografies de la setmana (16 al 22 d'octubre de 2023)

Dilluns 16 d'octubre: la setmana començava amb temps inestable pel pas d'un front atlàntic que ens va deixar pluges febles. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 17 d'octubre: dia de temps variable amb boires matinals i intervals de núvols la resta de dia. Imatge a migdia a Sant Pere Sallavinera:


Dimecres 18 d'octubre: va continuar el temps variable amb intervals de núvols i temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 19 d'octubre: l'arribada d'un front més actiu ens va portar pluges generals moderades des de la tarda fins a la nit. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 20 d'octubre: temps insegur amb intervals de núvols i alguna pluja feble. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 21 d'octubre: el temps va ser estable amb sol, algunes bandes de núvols prims i vent moderat de mestral amb ambient molt fresc. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 22 d'octubre: el dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat força abundant i l'ambient fresc. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada