diumenge, 5 de juny del 2022

Fotografies de la setmana (30 de maig al 5 de juny de 2022)

Dilluns 30 de maig: la setmana començava amb temps variable, intervals de núvols i tempestes de tarda al Pirineu. Imatge a la tarda:


Dimarts 31 de maig: el temps es va estabilitzar totalment amb sol, alguns núvols poc importants a la tarda, i més calor. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 1 de juny: temps ben estable amb sol, alguns núvols no massa importants, i calor de ple estiu. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 2 de juny: continuació del temps de ple estiu amb sol, alguns núvols prims i vent fluix. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 3 de juny: va continuar el temps molt estable amb sol, alguna nuvolada de tarda al Pirineu i ambient càlid. Imatge a la tarda als afores de Calaf:


Dissabte 4 de juny: una jornada més el temps es va mostrar estable amb sol i alguns núvols sobretot a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 5 de juny: el dia s'ha caracteritzat pel sol i per la continuació de l'ambient càlid. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada