diumenge, 19 de juny del 2022

Fotografies de la setmana (13 al 19 de juny de 2022)

Dilluns 13 de juny: la setmana començava amb temps molt estable, sol i calor cada cop més intensa. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 14 de juny: temps en general tranquil sobretot fins la tarda, amb augment de núvols de cara al vespre. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 15 de juny: es va començar a intensificar l'entrada encara més d'aire càlid, amb sol, alguns núvols prims i encara més calor. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós, a l'esquerra de la imatge s'aprecia el fum de l'incendi d'Artesa de Segre:


Dijous 16 de juny: continuació del temps ben estable, amb sol, núvols prims i calor molt forta. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 17 de juny: sense canvis en el temps, amb domini del sol, vent fluix i temperatures exageradament altes. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap al Pirineu:


Dissabte 18 de juny: un dia més de temps de ple estiu amb domini del sol i temperatura molt alta,  tant màxima com mínima. Imatge a la tarda d'un camp recentment segat als plans de Conill:


Diumenge 19 de juny: el dia ha començat amb sol, vent fluix i temperatura força més agradable que en dies enrere:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada