diumenge, 10 d’abril del 2022

Fotografies de la setmana (4 al 10 d'abril de 2022)

Dilluns 4 d'abril: començava la setmana amb temps força tranquil dominat pels núvols prims. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 5 d'abril: el temps va continuar estable, amb domini del sol alternat amb núvols prims. Imatge a la tarda des de Farrera mirant cap al sud:


Dimecres 6 d'abril: continuació del temps bàsicament estable, amb intervals de núvols més abundants al matí i vespre i més sol al migdia i tarda. Imatge a la tarda mirant des de Conill cap al nord:


Dijous 7 d'abril: nova jornada caracteritzada pel temps estable amb alternança de sol i núvols prims. Imatge a mig matí a Veciana:


Divendres 8 d'abril: tot va seguir igual, amb temps tranquil dominat pel sol i els núvols prims. Imatge a primera hora des de Calaf mirant cap al nord:


Dissabte 9 d'abril: va seguir el temps ben estable, amb sol i núvols prims sobretot al matí. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 10 d'abril: el matí ha estat molt ennuvolat i fins i tot amb algun plugim, mentre que a la tarda s'han obert força clarianes. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada