diumenge, 24 d’abril del 2022

Fotografies de la setmana (18 al 24 d'abril de 2022)

Dilluns 18 d'abril: començava la setmana amb temps força estable, domini del sol amb alguns núvols, vent fluix i temperatura suau. Vista de Calaf a la tarda:


Dimarts 19 d'abril: la inestabilitat va augmentar amb cels tapats i pluges febles a moderades. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimecres 20 d'abril: dia de temps molt insegur, amb cels tapats, pluges en general febles i vent moderat de llevant. Imatge a Calaf a migdia:


Dijous 21 d'abril: la depressió situada a la mediterrània ens va afectar de forma més directa, amb cels tapats i pluges generals i moderades sobretot fins a migdia. Imatge a mig matí amb cel tapat i pluja:


Divendres 22 d'abril: dia de temps més tranquil, amb sol al matí i cel enteranyinat a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant des de Calaf cap al nord:

Dissabte 23 d'abril: la jornada de Sant Jordi es va caracteritzar per la inestabilitat acusada amb xàfecs i tempestes i calamarsades, i ambient fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós just abans de l'arribada d'un xàfec amb calamarsa:


Diumenge 24 d'abril: el temps ha estat molt més estable, amb un matí dominat pels núvols baixos fins a mig matí i vent, i tarda amb domini del sol i vent ja molt més fluix. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada