diumenge, 4 de juliol del 2021

Fotografies de la setmana (28 de juny al 4 de juliol de 2021)

Dilluns 28 de juny: la setmana començava amb temps ben tranquil, alguns núvols a primera hora i sol la resta del dia. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 29 de juny: el matí va ser variable, amb intervals de núvols baixos, mentre que a la tarda es va asserenar del tot. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 30 de juny: al matí vam tenir molts núvols, plugims i fresca, mentre que la tarda va ser assolellada. Imatge a mitja tarda a Calaf:


Dijous 1 de juliol: el mes començava amb temps estable, núvols baixos a primera hora i sol la resta del dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 2 de juliol: temps estable arreu, amb domini del sol, calor més intensa i algunes nuvolades a la tarda al Pirineu. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap a Aleny:


Dissabte 3 de juliol: nova jornada de temps ben estable amb sol i intervals de núvols alts i migdia, sense precipitació. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 4 de juliol: el dia ha començat amb sol, intervals de núvols prims, vent fluix i temperatura moderadament alta:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada