diumenge, 18 de juliol del 2021

Fotografies de la setmana (12 al 18 de juliol de 2021)

Dilluns 12 de juliol: la setmana començava amb el pas d'un front poc actiu al matí que va portar núvols i alguna pluja feble, amb més clarianes a la tarda. Imatge a mitja tarda:


Dimarts 13 de juliol: el temps va ser estable amb sol i alguns intervals de núvols poc importants, i amb ambient fresc per l'època. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 14 de juliol: a grans trets vam continuar amb temps estable i domini del sol, amb núvols al litoral al matí que van deixar ruixats puntuals en aquella zona. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 15 de juliol: domini del sol arreu del país amb alguns núvols poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 16 de juliol: una jornada més va continuar el temps ben estable amb cel serè, alguns núvols baixos a primera hora i nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 17 de juliol: no hi va haver canvis i va continuar el temps totalment estable amb domini del sol arreu del país. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 18 de juliol: el dia ha començat amb un cel absolutament serè, i així ha continuat durant tota la jornada. Imatge a primera hora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada