diumenge, 25 d’abril del 2021

Fotografies de la setmana (19 al 25 d'abril de 2021)

Dilluns 19 d'abril: la setmana començava amb temps estable i amb sol fins a la tarda, quan va anar augmentant la nuvolositat per l'aproximació d'un front. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 20 d'abril: dia de temps inestable amb molts núvols tota la jornada i amb precipitacions febles a molts punts. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 21 d'abril: va continuar el temps inestable amb cels tapats i ruixats febles, i amb ambient força fresc. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 22 d'abril: el dia va ser ennuvolat però ja sense precipitacions, i amb obertura de clarianes cap al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 23 d'abril: el temps es va estabilitzar completament i el cel va quedar serè a tot el país, amb temperatura clarament més alta. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap al nord:


Dissabte 24 d'abril: la jornada va ser molt tranquil·la, sol i bandes de núvols prims alternant, amb ambient suau i bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 25 d'abril: el dia començava amb cels tapats per l'arribada d'un front poc actiu que ha deixat pluges febles i acompanyades de fang. Imatge a primera hora de dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada