diumenge, 18 d’abril del 2021

Fotografies de la setmana (12 al 18 d'abril de 2021)

Dilluns 12 d'abril: la setmana començava amb temps ben estable i cel serè durant tota la jornada. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 13 d'abril: jornada de temps tranquil però amb intervals de núvols, sobretot al migdia i a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 14 d'abril: lleugera inestabilitat amb intervals de núvols i algun ruixat de tarda molt feble al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Dijous 15 d'abril: la inestabilitat va augmentar amb més núvols tota la jornada i amb ruixats a la nit. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 16 d'abril: l'arribada d'un embossament d'aire fred des del nord va portar un augment de la inestabilitat sobretot a la tarda amb pluges i xàfecs força generals i moderats, amb ambient molt fred. Imatge a primera hora de la tarda abans de començar a ploure:


Dissabte 17 d'abril: després de les pluges del dia anterior, el temps es va estabilitzar força, tot i que encara amb intervals de núvols i algun feble ruixat a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 18 d'abril: el dia començava amb cel serè, molt bona visibilitat, vent fluix i ambient de ple hivern:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada