diumenge, 27 de setembre del 2020

Fotografies de la setmana (21 al 27 de setembre de 2020)

Dilluns 21 de setembre: la setmana començava amb un matí assolellat i tarda amb creixement de nuvolades i tempestes a l'est del país. Imatge a Calaf a mitja tarda:

Dimarts 22 de setembre: el temps es va estabilitzar, amb domini del sol, algunes nuvolades i vent de mestral amb bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dimecres 23 de setembre: va continuar el temps estable amb domini del sol al matí i alguns núvols a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 24 de setembre: l'arribada d'un front atlàntic va portar força núvols entre mig matí i mitja tarda sense precipitacions. Imatge a migdia mirant cap a Aleny:

Divendres 25 de setembre: el front es va allunyar i el dia va ser assolellat, amb vent de mestral fort i una clara baixada de temperatures. Imatge a migdia a Calaf:

Dissabte 26 de setembre: el dia va ser variable, amb més sol al matí i nuvolades a la tarda empeses pel vent fort de mestral. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 27 de setembre: jornada molt variable, amb un matí més ennuvolat i clarianes al migdia i tarda, amb vent moderat de mestral. Imatge al migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada