diumenge, 20 de setembre del 2020

Fotografies de la setmana (14 al 20 de setembre de 2020)

Dilluns 14 de setembre: la setmana començava amb temps estable i domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimarts 15 de setembre: durant el matí ens va creuar un front molt poc actiu amb alguns núvols, i més clarianes a la tarda. Imatge a migdia mirant cap al nord:


Dimecres 16 de setembre: el temps va ser tranquil, amb sol, alguns intervals de núvols i ruixats a la tarda al nord del país. Imatge a migdia:

Dijous 17 de setembre: l'apropament d'una depressió per l'oest va portar un augment dels núvols alts i mitjos però que no van portar precipitacions. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Divendres 18 de setembre: el pas d'un front actiu al matí va portar pluges generals febles a moderades, mentre que a la tarda els ruixats van ser molt més esporàdics. Imatge a primera hora de la tarda amb cel tapat:


Dissabte 19 de setembre: el dia va començar amb núvols i alguns ruixats, però al llarg del dia el cel es va anar asserenant, sobretot a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 20 de setembre: el dia ha estat tranquil i assolellat, amb alguns núvols poc importants a la tarda, amb vent fluix i bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada