diumenge, 26 de maig del 2019

Fotografies de la setmana (20 al 26 de maig de 2019)

Dilluns 20  de maig: la setmana començava amb temps estable, boires matinals i sol al migdia i tarda. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 21  de maig: va continuar el temps estable, amb sol i alguna nuvolada de tarda al Pirineu. Imatge a migdia mirant cap a Aleny:

Dimecres 22 de maig: continuació del temps estable, amb domini del sol i alguns núvols a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:

Dijous 23  de maig: de nou el temps va ser estable,amb cel serè al matí però amb núvols prims a la tarda anunciant l'arribada d'una pertorbació per la nit. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 24 de maig: l'arribada d'un embossament d'aire fred en alçada va portar cels tapats i pluges generals, febles a moderades. Imatge a la tarda amb cel tapat i pluja feble:

Dissabte 25  de maig: el temps va ser insegur amb cels tapats i alguna pluja feble, amb temperatures força fresques. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb cel tapat:

Diumenge 26  de maig: després d'un matí emboirat, a la tarda hi ha hagut intervals de núvols sobretot ca al nord i que no han deixat precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda als Plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada