diumenge, 19 de maig del 2019

Fotografies de la setmana (13 al 19 de maig de 2019)

Dilluns 13  de maig: la setmana començava amb temps molt estable i amb domini del sol a tot el país i durant tot el dia. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 14  de maig: nou dia de temps molt estable amb domini del sol i algun núvols prim a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimecres 15  de maig: un dia més de temps estable, amb sol, temperatura molt suau i sense núvols. Imatge a primera hora de la tard mirant cap a Aleny:

Dijous 15  de maig: durant el dia va dominar el sol però amb més núvols al vespre per l'acostament d'una pertorbació. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 17  de maig: la inestabilitat va ser marcada, amb pluges febles al matí, clarianes a migdia i noves pluges més abundants al vespre i nit. Imatge a primera hora de la tarda amb alguna clariana:

Dissabte 18  de maig: dia de temps variable, amb un matí ennuvolat, migdia amb moltes clarianes i més núvols de nou al final de la tarda amb algun ruixat feble. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 19  de maig: el dia ha estat molt inestable especialment a la tarda, amb nombrosos xàfecs i tempestes, molt irregulars. Imatge a la tarda als plans de Conill abans de l'arribada d'una tempesta des del nord:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada