diumenge, 14 d’octubre del 2018

Fotografies de la setmana (8 al 14 d'octubre de 2018)

Dilluns 8 d'octubre:  el bruc d'hivern (Erica multiflora) és una espècie que viu en llocs càlids i pedregosos i que actualment es troba en floració:
Dimarts 9 d'octubre:  el temps va ser molt variable, amb força núvols i ruixats febles a primera hora i més importants a la nit. Imatge a primera hora de la tarda amb cel força tapat:
Dimecres 10 d'octubre:  va continuar el temps molt variable amb força núvols però ja sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 11 d'octubre:  al matí van predominar els núvols, mentre que a la tarda el cel es va aclarir força. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:
Divendres 12 d'octubre:  durant el matí vam tenir intervals de núvols amb alguns bancs de boira, mentre que a la tarda els núvols es van fer més abundants. Imatge a primera hora del dia:
Dissabte 13 d'octubre: el matí va ser força ennuvolat mentre que a la tarda es van obrir algunes clarianes. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 14 d'octubre:  el dia comença amb cels ben tapats i amb possibilitat de pluja, més irregular al matí i més general de cara al vespre i nit:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada