diumenge, 21 d’octubre del 2018

Fotografies de la setmana (15 al 21 d'octubre de 2018)

Dilluns 15 d'octubre:  després de les pluges generals i abundants de la nit passada, el dia començava amb molts núvols i algunes boires:
Dimarts 16 d'octubre:  el dia va ser molt variable,amb intervals de núvols i ruixats sobretot al vespre. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 17 d'octubre: va continuar el temps insegur,amb núvols, clarianes i ruixats al vespre que localment van ser forts. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dijous 18 d'octubre:  durant el dia ens va afectar de forma indirecta una depressió que es va situar més cap al sud, amb molts núvols i pluges febles. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 19 d'octubre:  jornada de temps molt insegur amb força núvols i algunes pluges febles. Imatge a la tarda a Calaf:
Dissabte 20 d'octubre:  el dia es va caracteritzar pel temps variable, amb núvols més freqüents al matí i més clarianes a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 21 d'octubre:  el dia s'ha caracteritzat per la boira i els núvols baixos, presents des de primera hora i més trencats a migdia i primera hora de la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada