diumenge, 3 de juny del 2018

Fotografies de la setmana (28 de maig al 3 de juny de 2018)

Dilluns 28 de maig: la setmana començava amb temps molt inestable que va portar xàfecs i tempestes a la tarda, localment intenses. Imatge a la tarda just després del pas d'una tempesta:

Dimarts 29 de maig: la inestabilitat va ser menor, amb núvols al matí i clarianes a la tarda sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 30 de maig: la inestabilitat va tornar a augmentar de forma notable al matí, amb tempestes localment fortes. Imatge a la tarda amb cel tapat un cop ja havia deixat de ploure:

Dijous 31 de maig: el temps es va tornar a tranquil·litzar, amb boires matinals i intervals de núvols al migdia i tarda, ja sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 1 de juny: jornada de temps canviant: matí ennuvolat i amb alguna gota, migdia i tarda amb domini del sol i algunes nuvolades. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 2 de juny: dia tranquil, amb un matí ennuvolat i un migdia i tarda variables, tot i que sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 3 de juny: el dia ha començat amb cels tapats i amb mala visibilitat provocada per les boirines matinals:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada