dissabte, 9 de juny del 2018

Dades 9 de juny de 2018

El matí ha estat dominat pel sol malgrat alguns intervals de núvols alts i mitjos, mentre que a la tarda el cel s'ha tapat gairebé del tot però no s'han produït precipitacions a la nostra zona. En canvi, si que han caigut febles ruixats al Pirineu occidental i a ponent. Per la propera nit es preveu que el cel quedi tapat del tot i que caiguin ruixats febles cap al final de la nit o ja durant la matinada i primeres hores del matí. Seran febles en general i aniran acompanyats de fang, ja que la massa d'aire que ens ocupa prové del nord d'Àfrica. Demà a mig matí s'obriran clarianes, i de nou a la tarda cauran petits ruixats, sobretot a la meitat oest. Demà continuaria la calor moderada. Per principis de la setmana, fins dimecres o dijous, es preveu temps variable amb alguns ruixats i baixada de temperatures, mentre que de cara a finals de setmana la temperatura pujaria amb temps ben estable.

Les màximes s'han mogut amb valors entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 13 i 16ºC, més altes que ahir. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:   13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    14,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,6ºC
T. Mínima:    14,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:    15,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    27,1ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,1ºC
T. Mínima:     14,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     26,2ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     25,8ºC
T. Mínima:      14,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       24,1ºC  
T. Mínima:        15,6ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  rosada matinal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada