dimarts, 28 de desembre del 2010

Dades 28 de desembre de 2010

En la jornada d'avui, el temps s'ha mostrat estable, tot i que amb presència de bandes de núvols alts que han entaranyinat el cel de ponent a llevant tota la jornada. Aquests núvols han estat deguts al pas d'un front fred molt poc actiu, que no ha originat precipitacions a cap lloc. De cara als propers dies es preveu un augment dels núvols coincidint amb l'entrada d'una pertorbació pel sud, però amb poques precipitacions ja que es tracta d'una pertorbació poc activa. Més endavant, tornaria el temps estable però amb una nova i acusada baixada de temperatures, amb glaçades fortes a la notra zona, per d'aquí a una setmana.
Les temperatures avui han seguit pujant, tot i que de forma més lleugera que ahir, amb màximes suaus i mínimes més baixes sobretot a llocs enclotats, on s'acumula l'aire fred degut a la inversió tèrmica i es produeixen gelades. El vent ha bufat entre sud i sud-oest, fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada