dijous, 5 d’agost del 2010

Dades 5 d'agost de 2010

La situació atmosfèrica a la jornada d'avui s'ha mostrat bastant estable a la nostra zona, amb intervals de núvols matinals provocats pel pas d'un front molt poc actiu a la nit, que no ha provocat precipitacions, i a la tarda el cel s'ha mostrat bastant serè, amb alguns núvols en zones de muntanya i zones més properes a la serralada Pre-litoral.
A la resta del país cal destacar els ruixats i tempestes de tarda a comarques del nord de Barcelona i sud de Girona no afectades pel vent. Aquests han estat molt locals però localment forts i amb calamarsa, mentre que a la resta ha dominat el sol, sobretot a la tarda.

La temperatura ha pujat de forma lleugera, tot i això, s'ha mantingut per sota dels 30ºC a la major part de zones, i això que estem a les dates teòricament més càlides de l'any (la canícula, període comprès entre el 15 de juliol i 15 d'agost, es considera el període més càlid de l'estiu). Les nits segueixen molt agradables.

El vent ha bufat de mestral tota la jornada, per bé que ha bufat amb poca intensitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 27,8ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada