diumenge, 7 de juliol del 2024

Fotografies de la setmana (1 al 7 de juliol de 2024)

Dilluns 1 de juliol: la setmana començava amb temps variable a l'est del país amb núvols i alguns ruixats i més sol a la resta. Imatge a la tarda:


Dimarts 2 de juliol: temps més estable amb núvols baixos matinals i més sol al migdia i tarda amb núvols prims. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 3 de juliol: el pas d'un petit front al matí ens va deixar intervals de núvols i domini del sol al migdia i tarda. Imatge al migdia a Calaf:


Dijous 4 de juliol: temps estable amb boires matinals matinals i sol la resta de dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 5 de juliol: va continuar el temps estable amb sol fins al vespre que van començar a augmentar els núvols per ponent. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 6 de juliol: el pas d'una pertorbació va deixar cels variables amb ruixats dispersos durant el dia fins la nit en que els xàfecs van ser més forts i generals. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 7 de juliol: el dia ha començat amb núvols i ambient fresc, la resta de dia ha estat assolellada amb temperatures agradables. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada