diumenge, 9 de juny del 2024

Fotografies de la setmana (3 al 9 de juny de 2024)

Dilluns 3 de juny: la setmana començava amb matí i migdia tranquil i alguns xàfecs de tarda al nord i est del país. Imatge a la tarda:


Dimarts 4 de juny: pocs canvis, amb un matí assolellat i tarda amb xàfecs al nord i est. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 5 de juny: temps estable amb sol, algunes nuvolades de tarda poc importants i més calor. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dijous 6 de juny: l'entrada d'una massa d'aire molt càlida ens va portar sol amb núvols prims i temperatures de ple estiu. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 7 de juny: intensificació de l'entrada d'aire càlid amb sol, alguns núvols prims, mala visibilitat i calor intensa. Imatge a la tarda:


Dissabte 8 de juny: temps una mica variable amb alguns ruixats a la nit i cel més aviat clar durant el dia, amb una mica menys de calor. Imatge a la tarda a Pujalt:


Diumenge 9 de juny: el matí ha estat tapat mentre que al migdia i la tarda s'han obert moltes clarianes, pràcticament no ha plogut. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada