dilluns, 1 d’abril del 2024

Fotografies de la setmana (25 al 31 de març de 2024)

Dilluns 25 de març: la setmana començava amb el pas d'una pertorbació que ens va deixar cels tapats i pluges intermitents al llarg del dia. Imatge a la tarda:


Dimarts 26 de març: dia de temps inestable amb molts núvols i pluges febles sobretot al matí. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 27 de març: dia de temps tranquil amb sol, intervals de núvols i temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 de març: matí ennuvolat i tarda més variable amb el pas d'un front atlàntic molt feble. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Divendres 29 de març: temps estable un dia més amb boires matinals i intervals de núvols la resta del dia. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Dissabte 30 de març: dia tranquil fins el vespre que van augmentar els núvols degut a l'aproximació d'una pertorbació. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 31 de març: la jornada es va caracteritzar pel cel tapat tota la jornada amb alguna clariana al matí, i per les pluges febles a la tarda. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada