diumenge, 4 de febrer del 2024

Fotografies de la setmana (29 de gener al 4 de febrer de 2024)

Dilluns 29 de gener: la setmana començava amb cels tapats de núvols baixos degut a l'entrada d'una massa d'aire humida des del mar. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 30 de gener: al matí van dominar els núvols baixos, mentre que a la tarda es va asserenar del tot. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dilluns 31 de gener: matí amb boires espesses i tarda amb domini del sol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 1 de febrer: la boira va dominar al matí i migdia, mentre que a la tarda va dominar el sol. Imatge a mig matí a Calaf:


Divendres 2 de febrer: temps molt estable amb un matí dominat per la boira, mentre que a la tarda es va anar imposant el sol. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 3 de febrer: nova jornada de temps estable amb sol i alguns núvols prims, amb ambient molt suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 4 de febrer: a primera hora del dia han aparegut bancs de boira, però a partir de mig matí i tota la tarda el cel ha quedat ben serè amb alguns núvols prims. Imatge a migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada