diumenge, 7 de gener del 2024

Fotografies de la setmana (1 al 7 de gener de 2024)

Dilluns 1 de gener: l'any començava amb el pas d'un front atlàntic molt feble que ens va deixar núvols a primera hora i sol la resta de dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 2 de gener: el pas d'un nou front va deixar un cel força tapat durant el dia però sense precipitacions. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dimecres 3 de gener: va continuar la circulació atlàntica amb el pas de fronts molt febles que deixaven núvols abundants sobretot al matí i més clarianes a la tarda. Imatge a la tarda prop de Conill:


Dijous 4 de gener: dia variable amb un matí més assolellat i augment de núvols cap al tard. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 5 de gener: el pas d'una pertorbació més activa ens va deixar cels tapats i pluja que cap al tard va ser moderada. Imatge a migdia als voltants de Calaf amb cel ben tapat:


Dissabte 6 de gener: la pertorbació es va allunyar amb rapidesa deixant cel serè, ambient més fred i cops de vent moderats de mestral. Imatge a migdia a Calaf:


Diumenge 7 de gener: el dia ha començat amb fred ben viu i vent destacat de mestral:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada