diumenge, 5 de novembre del 2023

Fotografies de la setmana (30 d'octubre al 5 de novembre de 2023)

Dilluns 30 d'octubre: els camps de colza que es van sembrar després de les pluges de mitjans de setembre presenten bon aspecte en general, molt desenvolupades degut a la calor de primers d'octubre:


Dimarts 31 d'octubre: dia de temps tranquil amb un matí assolellat i tarda amb núvols alts i mitjos que van tapar el cel. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimecres 1 de novembre: dia variable amb intervals de núvols però sense precipitacions, temperatura fresca i vent fluix. Imatge al matí a Segur:


Dijous 2 de novembre: el  pas d'un front fred ens va portar força núvols, algunes clarianes, ruixats febles i forts cops de vent sobretot al migdia i tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 3 de novembre: l'entrada d'una massa d'aire més freda acompanyada de vent fort de mestral va portar cels serens i ambient gairebé d'hivern. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 4 de novembre: jornada de temps tranquil amb sol i intervals de núvols alts i mitjos, i vent ja molt més fluix. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 5 de novembre: el dia ha començat amb cel ben serè, vent fort i bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada