diumenge, 3 de setembre del 2023

Fotografies de la setmana (28 d'agost al 3 de setembre de 2023)

Dilluns 28 d'agost: la setmana començava amb una ràpida estabilització del temps i domini del sol amb ambient suau. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimarts 29 d'agost: va continuar el temps estable amb sol, alguns núvols poc importants, vent fluix i ambient molt suau. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 30 d'agost: un dia més de temps estable amb sol i alguns núvols poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 31 d'agost: nova jornada de temps estable amb sol i temperatura suau per l'època. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 1 de setembre: continuació del temps estable amb sol i alguns núvols no massa importants. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 2 de setembre: la proximitat d'un embossament d'aire fred va portar cels tapats però sense precipitacions apreciables. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 3 de setembre: el dia ha començat amb cel molt ennuvolat i algun plugim feble, però al llarg del migdia i sobretot tarda el cel s'ha aclarit. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada