diumenge, 19 de març del 2023

Fotografies de la setmana (13 al 19 de març de 2023)

Dilluns 13 de març: l'ametller es troba en plena floració, aquest any una mica més tard que els altres anys degut al fred de la segona part de l'hivern:


Dimarts 14 de març: l'entrada d'una massa d'aire més fresc va provocar creixement de nuvolades a la meitat nord amb algun ruixat, i un lleuger descens de temperatura. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 15 de març: dia de temps completament estable amb sol, vent fluix, bona visibilitat i vent fluix. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 16 de març: va continuar el temps ben estable amb sol i ambient molt suau de dia, fred de nit. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 17 de març: nova jornada de temps estable amb sol i intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 18 de març: jornada de temps novament tranquil amb intervals de núvols sobretot al matí, i més sol a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 19 de març: el dia ha començat amb força núvols, ambient suau, vent fluix i algun plugim molt feble a la matinada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada