diumenge, 12 de febrer del 2023

Fotografies de la setmana (6 al 12 de febrer de 2023)

Dilluns 6 de febrer: la setmana començava amb temps variable degut a la formació d'una depressió damunt del mar, i amb ambient fred. Imatge a mig matí:


Dimarts 7 de febrer: la depressió mediterrània ens va afectar de forma més directa, amb pluges primer i nevades a la tarda que van arribar a agafar. Imatge a mitja tarda a Calaf:


Dimecres 8 de febrer: la depressió es va allunyar però va continuar el temps lleugerament inestable, amb molts núvols i alguns ruixats. imatge a la tarda:


Dijous 9 de febrer: va continuar el temps lleugerament inestable, amb intervals de núvols i ambient força fred. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Divendres 10 de febrer: el temps es va estabilitzar del tot, amb boires matinals i un migdia i tarda assolellats. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 11 de febrer: dia completament assolellat, amb fred a primera hora i ambient suau a migdia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 12 de febrer: el dia comença amb cel ben serè i ambient més suau que dies enrere, amb vent en calma. Avui tampoc veurem núvols:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada