diumenge, 4 de setembre del 2022

Fotografies de la setmana (29 d'agost al 4 de setembre de 2022)

Dilluns 29 d'agost: la setmana començava amb temps una mica variable, amb intervals de núvols i alguns ruixats dispersos. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 30 d'agost: dia bàsicament estable amb alguns núvols no massa importants i calor d'estiu. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 31 d'agost: la inestabilitat va augmentar de forma clara amb tempestes que a la tarda van ser fortes, amb una important pedregada a Calaf. Imatge a mitja tarda just després de la tempesta:


Dijous 1 de setembre: temps força més tranquil amb sol, intervals de núvols i algun ruixat a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 2 de setembre: la inestabilitat va tornar a augmentar amb tempestes irregulars, localment intenses a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap a l'est on s'aprecia una tempesta al Bages:


Dissabte 3 de setembre: dia variable, amb intervals de núvols tot el dia i alguna tempesta a la tarda, molt local però puntualment intensa. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 4 de setembre: el dia ha començat amb boira i mala visibilitat, però a partir de mig matí s'han desfet les boires deixant un dia serè:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada