diumenge, 31 de juliol del 2022

Fotografies de la setmana (25 al 31 de juliol de 2022)

Dilluns 25 de juliol: la setmana començava sense canvis en el temps, amb domini del sol i calor ben intensa. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 26 de juliol: a grans trets va continuar el temps tranquil, amb sol i calor intensa, per bé que no tant com dies enrere. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 27  de juliol: temps lleugerament insegur amb núvols i algun ruixat a l'est del país. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 de juliol: la inestabilitat va augmentar notablement, amb formació de tempestes que van ser puntualment fortes, tant al matí com a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf en el moment en que descarregava amb intensitat una forta tempesta:


Divendres 29 de juliol: va continuar el temps inestable amb força núvols i algunes tempestes irregulars a la tarda que localment van tornar a ser fortes. Imatge a primera hora de la tarda abans de la tempesta:


Dissabte 30 de juliol: la inestabilitat va disminuir notablement, amb un matí tapat de núvols baixos i una tarda amb domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 31 de juliol: el dia ha començat amb sol i temperatures suaus, a la tarda hi ha possibilitat de tempestes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada