diumenge, 1 de maig del 2022

Fotografies de la setmana (25 d'abril a 1 de maig de 2022)

Dilluns 25 d'abril: començava la setmana amb temps totalment estable, domini del sol i amb alguns núvols prims. Vista de Calaf a la tarda:


Dimarts 26 d'abril: nova jornada de temps estable, amb sol i algunes bandes de núvols prims. Imatge a migdia del pla de Bages des de Fonollosa:


Dimecres 27 d'abril: el pas d'una depressió pel sud de la península va portar cels tapats i alguna gota barrejada amb fang. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 d'abril: el matí va estar dominat pels núvols, amb moltes més clarianes a migdia i a la tarda. Vista de Calaf a migdia:


Divendres 29 d'abril: dia amb un matí assolellat i tarda amb nuvolades i algun xàfec al Pirineu. Vista des de Calaf mirant cap al nord a la tarda:


Dissabte 30 d'abril: al matí van dominar els núvols prims, mentre que a la tarda es van formar nuvolades cap al nord del país amb algunes tempestes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 1 de maig: el dia ha començat amb sol i restes de núvols de la boira de la nit passada, temperatura suau i vent fluix:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada