diumenge, 6 de març del 2022

Fotografies de la setmana (28 de febrer al 6 de març de 2022)

Dilluns 28 de febrer: la setmana arrancava amb temps ben tranquil, amb núvols baixos al matí i sobretot a l'est del país i més sol a la tarda arreu. Imatge al vespre:


Dimarts 1 de març: continuació del temps tranquil amb sol al matí i intervals de núvols prims a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 2 de març: el pas d'un front molt poc actiu va deixar intervals de núvols i ruixats febles a migdia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 3 de març: en general temps tranquil amb núvols baixos abundants al matí i cel més variable la resta del dia. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 4 de març: el pas d'una pertorbació feble pel sud va deixar molts núvols però sense arribar a ploure. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 5 de març: temps lleugerament inestable amb núvols abundants, algunes clarianes i ruixats molt febles i dispersos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 6 de març: el dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant, alguns plugims i clarianes a la tarda. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada