diumenge, 26 de setembre del 2021

Fotografies de la setmana (20 al 26 de setembre de 2021)

Dilluns 20 de setembre: la setmana començava amb el pas d'un embossament d'aire fred en alçada que va deixar tempestes al nord i est del país, puntualment fortes, i intervals de núvols a la resta. Imatge a migdia a Calaf amb cel mig ennuvolat:


Dimarts 21 de setembre: la bossa freda va quedar estancada damunt nostre, amb un cel ennuvolat sobretot al matí i migdia i més clarianes a la tarda, amb ambient fresc. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 22 de setembre: van dominar els núvols, sobretot al matí, amb alguna pluja feble, i més sol a la tarda. Imatge a mig matí a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 23 de setembre: matí ennuvolat i amb algunes pluges febles, i tarda amb cel molt més serè i ambient fresc. Imatge a la tarda mirant cap al Pirineu:


Divendres 24 de setembre: jornada dominada pels núvols, més prims al matí i més densos a la tarda, pràcticament sense pluja. Imatge a migdia als plans de Conill:


Dissabte 25 de setembre: després d'un matí assolellat, a la tarda van créixer nuvolades que van deixar alguns xàfecs i petites tempestes al sud i a ponent. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 26 de setembre: el dia ha començat amb sol i algunes restes de núvols baixos, mentre que a la tarda han predominat els núvols prims. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada