diumenge, 30 de maig del 2021

Fotografies de la setmana (24 al 30 de maig de 2021)

Dilluns 24 de maig: la setmana començava amb temps estable, núvols baixos a primera hora i ràpida obertura de clarianes durant el matí. Imatge a mig matí a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 25 de maig: un front poc actiu ens va creuar a primera hora amb núvols, i posteriorment el cel va quedar mig ennuvolat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 26 de maig: el pas d'un nou front poc actiu va deixar intervals de núvols prims sense precipitació, i amb temperatura més alta. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap al nord:


Dijous 27 de maig: situació molt similar a la de dies enrere, amb sol alternant amb bandes de núvols prims, més abundants al vespre. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill:


Divendres 28 de maig: el temps va ser bàsicament estable, amb sol i alguns núvols poc importants. Imatge a migdia a Calaf:


Dissabte 29 de maig: la inestabilitat va ser més marcada a la tarda, amb xàfecs al nord del país que de cara al vespre van arribar febles a l'interior. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós: 


Diumenge 30 de maig: després d'un matí assolellat, a la tarda han crescut noves nuvolades al nord del país que han deixat tempestes localment fortes. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós amb nuvolades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada