diumenge, 17 de març del 2019

Fotografies de la setmana (11 al 17 de març de 2019)

Dilluns 11 de març el boix (Buxus sempervirens) és un arbust propi de la muntanya mitjana,a casa nostra apareix a zones preferentment d'obaga. En aquestes dates es troba en plena floració:
Dimarts 12 de març dia tranquil, amb sol al matí i núvols alts a la tarda per l'arribada d'un front molt poc actiu. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dimecres 13 de març el dia va començar amb núvols cap a l'est del país però ràpidament es va anar aclarint, amb una tarda força serena. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:
Dijous 14 de març el pas d'una petita cua de front va deixar intervals de núvols alts i mitjos durant tota la jornada sense més conseqüències. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 15 de març el temps va tornar a ser molt estable, amb cel serè tota la jornada i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 16 de març dia molt estable, amb un matí completament serè i tarda amb intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda mirant des de Conill:
Diumenge 17 de març el dia ha començat amb temps ben serè, molt bona visibilitat, vent fluix i temperatura força alta:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada