diumenge, 9 de setembre del 2018

Fotografies de la setmana (3 al 9 de setembre de 2018)

Dilluns 3 de setembre  la setmana començava amb inestabilitat moderada que va portar molts núvols i algunes tempestes a la tarda que no ens van afectar. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Dimarts 4 de setembre  el temps va continuar insegur amb creixement de nuvolades a la tarda i amb alguns ruixats dispersos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 5 de setembre  la inestabilitat a la tarda va ser més marcada i les tempestes ens van afectar, encara que de manera molt irregular. Imatge a migdia a Calaf:
Dijous 6 de setembre  el gir dels vents a mestral va provocar que la humitat fos més baixa i que els núvols fossin molt menys importants que en dies anteriors. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós mirant cap a llevant on es veien les tempestes que afectaven al litoral:
Divendres 7 de setembre  el dia va ser assolellat i amb molt bona visibilitat degut al vent de mestral que va bufar. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:
Dissabte 8 de setembre parlant de fenologia, el roser silvestre o gavarrera ja ha arribat a la maduració dels seus fruits:
Diumenge 9 de setembre  el dia ha començat amb cel ennuvolat i boirines, restes de la boira que ens ha afectat durant la nit:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada