dilluns, 7 de març del 2011

Dades 7 de març de 2011

La situació meteorològica continua dominada per un anticicló, el qual provoca cel serè a tot el país, amb alguna boira matinal molt puntual.  Per demà el mateix anticicló ens podria enviar una massa d'aire molt humida des de la Mediterrània, amb cels més ennuvolats sobretot cap a l'est del país, i algun plugim cap al litoral i més sol com més a ponent i cap al Pirineu, tot esperant els possibles canvis importants a finals de setmana.
La temperatura ha estat molt contrastada tal i com sol succeir en aquest tipus de situacions: força suau de dia i baixa de nit, sobretot en zones enclotades i degut a la inversió tèrmica, que ha provocat algunes petites gelades, mentre que el vent ha bufat fluix de llevant.


Les temperatures han estat una mica més altes, sobretot pel que fa a les màximes, i el vent ha bufat fluix de ponent, sobretot de cara a la tarda.

Per problemes amb la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya, avui no es disposa de les dades de temperatures de les estacions automàtiques de la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada