dijous, 27 de gener del 2011

Dades 27 de gener de 2011

En la jornada d'avui el temps ha patit un canvi molt notable. L'entrada d'una pertorbació pel nord, juntament amb una altra que s'ha anat apropant pel sud, des de l'estret de Gibraltar, han provocat un augment de la nuvolositat des de la nit i algunes precipitacions que, tal i com es preveia, han estat febles i poc importants. Fins i tot s'ha vist a caure volves de neu a la matinada en diferents punts de la Catalunya Central, per bé que han estat precipitacions anecdòtiques i que no han arribat a emblanquinar el terreny. De cara a demà i dissabte podria haver pluges més importants, i la neu ja cauria a cotes una mica més altes.
Les temperatures han estat sensiblement més altes i, tot i que a la matinada encara hi ha hagut glaçades, aquestes han estat molt més febles que en dies anteriors, i les màximes també han estat més altes. El vent ha girat a llevant (Est), i ha bufat amb cops moderats sobretot cap a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada