diumenge, 17 de març del 2024

Fotografies de la setmana (11 al 17 de març de 2024)

Dilluns 11 de març: la setmana començava amb temps estable, domini del sol i alguns núvols a la tarda al nord del país. Imatge al final de la tarda a Calaf:


Dimarts 12 de març: nova jornada de temps ben estable amb sol i algun núvol baix a primera hora, Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 13 de març: el temps va continuar ben estable amb sol i algun núvol prim. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 14 de març: temps de nou estable amb sol i ambient més càlid i augment de núvols al vespre per l'arribada d'un front molt feble. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 15 de març: temps variable al nord del país amb alguns ruixats de tarda i més sol a la resta. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 16 de març: temps completament estable amb sol i alguns núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 17 de març: el dia ha estat molt tranquil amb sol i intervals de núvols prims més abundants al final de la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada