dimarts, 25 d’octubre del 2011

Dades 25 d'octubre de 2011

En la jornada d'avui el temps ha estat ben estable degut a que el front fred que ens va afectar ahir s'ha allunyat amb molta rapidesa cap a Itàlia, i ens afecta provisionalment una petita falca anticiclònica. El dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols baixos al matí, i més sol o amb alguns núvols decoratius a la tarda. Per demà el temps continuarà estable, si bé a darrera hora ja començarà a augmentar la nuvolositat pel sud degut a l'apropament d'una bossa freda en alçada que, entre dijous i divendres podria portar pluges generals, localment fortes i amb possibles aiguats. És una situació que caldrà anar seguint amb molta cura. ja que potencialment pot ser productora de precipitacions torrencials.

Les temperatures avui han estat més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 12-17ºC, i valors de les mínimes situats entre els 8-10ºC. El vent ha bufat fluix amb alguns cops moderats de l'oest-nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada